2010-10-19 16:52:55• hírek • Szatmar.ro

A Kolozsvár ellen kötelező a győzelem

A VSK lányainak nem okozhat gondot szerdán a kolozsvári csapat.

Két győzelem után a harmadikra hajt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata szerda délután, amikor 18 órai kezdettel a Kolozsvárt fogadja a Sportlíceum Ady Endre utcai termében.

Nem csak az előző évek eredményei (egy harmadik és egy negyedik hely a szatmáriak eredménysora) mondatja azt velünk, hogy a hétközi forduló egyértelmű esélyese a VSK. Miközben a szerdai házigazda az előző fordulókban legyőzte a Temesvárt (75-74) és Gyulafehérvárt (82-59), addig a kolozsiak mindhárom találkozójukat elbukták: 57-62 Gyulafehérváron, 63-67 Nagyváradon valamint 48-86 odahaza a Sepsiszentgyörgy ellen.

Lebecsülni persze nem szabad az ellenfelet, de Éles Péter menedzser csak a győzelmet tartja elfogadható eredménynek szerda délután. „Nem tevődhet fel a kérdés, hogy ne nyerjünk, viszont ha esélyesek vagyunk is, minden mérkőzésre oda kell figyelni. Mivel a csapat még nincs kellően összeszokva, gyengébb napok is előfordulhatnak, és ha nem vesszük komolyan a meccset kellemetlen meglepetés érhet. A felkészülés során kikaptunk tőlük egy ottani tornán, de akkor a csapat sem volt teljes, és még nagyon az elején voltunk. Mindenesetre ezen a mérkőzésen tovább kell javítani a védekezésen, és a dobások pontosságán. Ez a találkozó egyrészt felkészülés is lesz a szombati sepsiszentgyörgyi rangadóra, ha a mérkőzés úgy alakul, akkor a csapat már különböző variációkat is fog gyakorolni a Sepsi BC elleni meccsre" .

 

A szatmári keretben jelenleg csak Drake bajlódik sérüléssel. Bár az amerikai légiós térde javulóban van, játéka nem valószínű a Kolozsváriak ellen. A vendégek keretének mellesleg két szatmári játékos is szerepel: Adriana Pricop a nyáron került a kincses városba, Ferencz Flavia viszont már öt éve erősíti a másik Szamos-parti város csapatát.

A osztály, 4. forduló, északnyugati csoport:
Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U
Nagyváradi CSM-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC
Aradi BC ICIM-Gyulafehérvári CSU LPS.
A Temesvári Bega Danzio áll

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: